назад
27.07.16

Представники команди БПД готуються до регіональних семінарів для новопризначених працівників бюро правової допомоги

5 tr26 липня 2016 року у Києві пройшла робоча зустріч представників команди БПД в Україні з метою обговорення формату регіональних установчих семінарів для новопризначених працівників бюро правової допомоги.

Учасники зустрічі обговорили етапи підготовки до проведення регіональних установчих семінарів для працівників, що будуть призначені на посади у бюро правової допомоги, зокрема, проекту порядку денного таких семінарів, розподілу ролей учасників та основні завдання, підходи та інструменти роботи системи безоплатної правової допомоги в Україні, які першочергово необхідно знати майбутнім працівникам бюро перед їх відкриттям 1 вересня цього року.

1 tr

Участь у зустрічі взяли співробітники системи безоплатної правової допомоги – Координаційного центру з надання правової допомоги, регіональних та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

3 tr

Як планується, установчі семінари пройдуть у регіонах до середини серпня 2016 року.

Зустріч пройшла за підтримки українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який реалізується Канадським бюро міжнародної освіти (CBIE) та фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

4 tr

2 tr

6 tr


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook        YouTube YouTube        Google Google+  тTwitter