назад

Інформаційний захід для осіб ромської національної меншини

fff2З метою забезпечення реалізації права громадян на доступну безоплатну правову допомогу, набуття громадянами необхідного рівня правових знань для реалізації законних прав та свобод, а також розширення доступу до безоплатної правової допомоги 08 серпня 2017 року начальник Турійського бюро правової допомоги Богдан Гут провів інформаційні заходи з особами, які належать до ромської національної меншини за місцем їх постійного проживання в смт Турійськ та с.Селець Турійського району.

Богдан Гут розповів про систему безоплатної правової допомоги в Україні, акцентувавши увагу на створенні та функціонуванні Турійського бюро правової допомоги, а також надав роз’яснення стосовно надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, які правові послуги включає безоплатна первинна та вторинна правова допомога, хто є суб’єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу, який порядок звернення за наданням безоплатної вторинної правової допомоги тощо.fff1

Також під час інформаційної акції фахівці Турійського бюро правової допомоги розповсюдили матеріалами щодо надання безоплатної правової допомоги та актуальною інформацією для громадян.

Довідково: Турійське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт Турійськ, вул. Луцька, 23. тел.: (03363) 2-23-86. (пн-пт з 9:00 до 18:00).