назад

Керівник державної виконавчої служби проконсультував громадян у Березівському бюро правової допомоги

pryom gromadyan beresivka02 березня 2017 року, на виконання Графіку проведення посадовими особами Головного територіального управління юстиції в Одеській області консультування в бюро правової допомоги Одеського регіону у I кварталі 2017 року, начальник Березівського міжрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області Юрій Гаврилович приймав громадян у Березівському бюро правової допомоги.

Питання, з якими звертались громадяни під час особистого прийому, були пов’язані з порядком зменшення розміру аліментів та виконанням рішення суду про стягнення коштів.

Керівник державної виконавчої служби Юрій Гаврилович надав кваліфіковані та вичерпні консультації громадянам м. Березівка у бюро правової допомоги, яке є відокремленим відділом Третього місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

Центр висловлює щиру подяку та сподівається на подальшу плідну співпрацю для досягнення спільної мети – розширення доступу осіб до безоплатної правової допомоги.

Нагадуємо, що до бюро правової допомоги може звернутись кожний, хто бажає отримати юридичну консультацію, та отримати доступ до послуг адвоката – у випадку належності особи до категорії, яка має право на безоплатну вторинну правову допомогу

Адреса бюро правової допомоги в м. Березівка: вул. М. Грушевського, 10. Телефон: (04856) 21-291.