назад
14.03.18

Конфлікт інтересів у системі БПД недопустимий

zastavka 13.03.2018   v.o.Volin13 березня 2018 року відбулося офіційне представлення в. о. директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області Ольги Кудрицької. Зміна керівника зумовлена виявленим конфліктом інтересів, який мав постійний характер, у попереднього директора Регіонального центру, що для системи безоплатної правової допомоги є неприйнятним.

Представляючи колективу нового керівника, заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олена Сінчук зазначила: «Прозорість та довіра є одними з ключових цінностей, які сповідує система безоплатної правової допомоги. Без суспільної довіри, а отже і високих етичних стандартів співробітників, неможливий ефективний розвиток. Тому я рада сьогодні представити колективу досвідченого керівника місцевого центру, яка, переконана, зможе налагодити належну роботу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області».

Виконання обов’язків директора Луцького місцевого центру з надання БВПД, які до призначення виконувала Ольга Кудрицька, покладені на Ганну Савчук, начальника відділу представництва цього центру.

Найближчим часом буде оголошений відбір претендентів на посаду директора Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області.

13.03.2018 v.o.Volin

Координаційний центр і надалі вживатиме усіх можливих заходів для підвищення рівня стандартів доброчесності щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, суворого дотримання вимог законодавства у сфері запобігання корупції.

Нагадаємо, якщо Вам відомі факти корупційних діянь у системі безоплатної правової допомоги, повідомте про це за цілодобовим телефонним номером (044) 364 17 47. Ви можете залишити повідомлення анонімно. Прийом дзвінків та повідомлень здійснюють працівники відділу запобігання корупції Координаційного центру з надання правової допомоги.


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook            YouTube YouTube             Google Google+       тTwitter