назад

Конкурсною комісією розглянуто 94 пакета документів адвокатів, які мають намір надавати безоплатну вторинну правову допомогу, до участі в конкурсі допущено 81 кандидата

konkurs advokativ 3Сьогодні, 27 грудня 2017 року, конкурсна комісія розглядає подані адвокатами документи, оцінюючи адвокатів за критеріями стажу адвокатської діяльності, наявності або відсутності застосованих до адвоката дисциплінарних стягнень та враховуючи результат проходження адвокатом дистанційного курсу «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги».

Головою конкурсної комісії є директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області  Світлана Клішина.

У склад комісії входять:

  • в.о. начальника Головного територіального управління юстиції в Одеській області Віктор Івановський;
  • голова Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Одеської області Наталія Рудницька;
  • в.о. заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області Вікторія Губко;
  • начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Олександр Мхітарян;
  • перший заступник Одеської обласної організації Союзу юристів України, адвокат Одеської обласної колегії адвокатів Олександр Кірющенко;
  • член Одеського обласного осередку Всеукраїнського громадського об’єднання «Комітет виборців України», адвокат Юлія Лісова.

konkurs advokativ 3

konkurs advokativ 1

Секретар конкурсної комісії – начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області Ірина Чімбер.

Впродовж 9 – 12 січня 2018 року адвокати пройдуть індивідуальні співбесіди з конкурсною комісією, під час якої адвокатів оцінюватимуть за критеріями мотивації до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельності, емоційної врівноваженості, вміння представити приклади надання правової допомоги.

Адвокати, які пройдуть конкурс, залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору відповідно до Порядку і умов укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі, затверджених постановою КМУ від 11.01.2012 № 8.