назад
27.09.16

Київські місцеві центри підписали меморандум про співпрацю з громадською організацією «КримSOS»

krym pr

Керівники київських місцевих центрів підписали меморандум про співпрацю з громадською організацією «КримSOS», яка надає юридичну допомогу вимушеним переселенцям з тимчасово окупованих територій України. Сторони домовились об’єднати зусилля для того, щоб внутрішні переселенці отримували юридичні консультації, які потребують, та супровід у судах всіх рівнів.

Під час зустрічі представник ГО «КримSOS» Марія Левченко розповіла про особливості діяльності громадської організації та основні питання, з якими звертаються громадяни. Також говорили і про доробки юристів громадської організації по цим питанням. Директори місцевих центрів, у свою чергу, надали інформацію про звернення внутрішньо переміщених осіб до місцевих центрів та умови надання вторинної правової допомоги.

Крім спільної допомоги внутрішньо переміщеним особам у перспективах співпраці ГО «КримSOS» та місцевих центрів є і проведення правопросвітницьких заходів – тренінгів, семінарів як для громадян, так і для співробітників громадської організації та місцевих центрів.

krym 1krym 2krym 3krym 4krym 5