назад

Правова освіта та надання БПД населенню віддалених населених пунктів Дніпропетровщини

122 вересня 2016 року співробітниками Нікопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було здійснено виїзд до с. Шолохово Нікопольського району. На базі Шолоховської сільської ради фацівці місцевого центру провели тренінг-семінар “Програма розвитку правової освіти та надання БПД населенню віддалених населених пунктів” для працівників органів місцевого самоврядування.

Директор центру Володимир Федоров розповів під час заходу, що метою програми є значна економія коштів та часу громадянина, підвищення авторитету органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування серед населення та швидкий і зручний доступ до отримання безоплатної правової допомоги. В ході тренінгу-семінару директором також були надані відповіді на актуальні для співробітників сільської ради питання, наприклад “Як списати будинок, якого вже не існує?”.

Також під час виїзду в с. Шолохово начальник відділу правової інформації та консультації Станіслав Славиковський провів прийом громадян, в ході якого мешканцям села було надано первинну правову допомогу з питань купівлі/продажу нерухомого майна, міграційного законодавства.

Наприкінці візиту співробітники місцевого центру оснастили Шолоховську сільську раду інформаційними плакатами, брошурами та візитками з інформацією про Нікопольський місцевий центр з надання БВПД та бюро правової допомоги, що були розміщені в холі та на інформаційних дошках.

Нікопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою: м. Нікополь, вул. Івана Богуна, 9. Тел.: (0566) 68-75-23, (0566) 68-75-40.

Звернутись за безоплатною правовою допомогою можна також в Бюро правової допомоги:

Марганецьке бюро правової допомоги – м. Марганець, вул. О. Кошевого, 4, тел.: (05665) 5-10-06;

Покровське бюро правової допомоги – м. Покров, вул. Героїв України, 13, тел.: (05667) 6-65-08;

Томаківське бюро правової допомоги – смт. Томаківка, вул. Лесі Українки, 41, тел.: (5668) 3-14-22.

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія, зателефонувавши на яку можна дізнатися адреси центрів та бюро в усіх регіонах України – 0-800-213-13 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).

{gallery}news/201609/26092016_1{/gallery}