назад

Лекція у Білоцерківському центрі підвищення кваліфікації персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України

    05.06.2018, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області Дегтяр Олександр Володимирович провів лекцію у Білоцерківському центрі підвищення кваліфікації персоналу Державної кримінально-виконавчої служби України, де проходять первинну професійну підготовку начальники відділень соціально-психологічної служби, старші інспектори (інспектори) установ виконання покарань, слідчих ізоляторів Державної кримінально-виконавчої служби України.

    Під час заходу слухачам роз’яснено порядок реалізації засудженими своїх прав, зокрема права на правову допомогу. Під час зустрічі слухачам було висвітлено систему безоплатної вторинної правової допомоги, роз’яснено механізми та порядок звернення до Центрів з надання БВПД осіб, що перебувають в ув’язненні чи відбувають кримінальне покарання у місцях позбавлення волі.
    Також, Дегтяр О.В. розповів про внутрішній механізм реагування співробітників Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги на заяви, які до них надходять: як призначається адвокат, що буде захищати інтереси особи у конкретному провадження; поділився цікавими практичними порадами в галузі співпраці установ виконання покарань Державної кримінально-виконавчої служби України та Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
    Сподіваємося, що отримана інформація стане корисною начальникам відділень соціально-психологічної служби при виконанні свої професійних обов’язків. 

У ході даного заходу розповсюджено інформаційні матеріали, зокрема плакати, буклети та брошури щодо проекту «Я МАЮ ПРАВО!».