назад

«Маєш право знати» – радіопередача інформаційно-консультаційного спрямування для мешканців Чернівецької області

Радіо

Задля підвищення обізнаності громадян про систему та можливості безоплатної правової допомоги Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області налагоджено співпрацю з Чернівецькою державною телерадіокомпанією «Буковина».

За результатами домовленостей досягнуто згоди щодо запровадження консультаційної рубрики в радіопередачі «Маєш право знати». В рамках радіопередачі працівники Центру інформують мешканців Чернівецької області про право на безоплатну правову допомогу, порядок її отримання, надають контактну інформацію місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, до яких необхідно звертатись, щоб отримати таку правову допомогу.

Формат консультаційної рубрики в радіопередачі «Маєш право знати» спрямований також на надання розяснень та консультацій громадянам з різних питань. Це конкретні відповіді на питання, з якими зазвичай звертаються заявники до місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також приклади їх вирішення.

Завдяки трансляції такої радіопередачі значно ширше коло людей отримує консультацію з найбільш актуальних питань сімейного, цивільного, трудового, спадкового та інших галузей права.