назад

Мешканці Старої Жадови отримують правову допомогу

2017 08 16M1Вікторія Данко начальник відділу «Сторожинецьке бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання БВПД 15 серпня організувала роботу виїзного мобільного консультаційного пункту в с. Стара Жадова Сторожинецького району.

Мешканцям села, посадовим особам місцевого самоврядування, працівникам дитячого дошкільного закладу була надана цікава і різнобічна правова інформація, яка в першу чергу стосувалась питань юридичного спрямування, що найбільше турбують жителів сільської місцевості.

2017 08 16M2Зокрема, в приміщенні Старожадівської сільської ради до роботи мобільного консультаційного пункту долучились начальник ГТУЮ у Чернівецькій області Хохуляк В. В., заступник начальника Управління державної реєстрації – начальника відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань УДР ГТУЮ в області Бабина Ю.В. та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб`єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів УДР ГТУЮ Лунга І.О. Вони розповіли сільському голові та секретарю сільської ради про небезпеку, яка нависла над аграріями країни з боку рейдерів, а також надали рекомендації посадовим особам, як селяни можуть захистити свої права на землю та врожай від рейдерських зазіхань.

2017 08 16M3Вікторія Данко зупинилась на питаннях роботи системи БПД, на тих можливостях та способах, які забезпечує система для мешканців віддалених населених пунктів для отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

В місцевому дитячому садочку “Ромашка” працівник бюро також надала консультації та роз’яснення з різних правових питань, прийняла звернення про надання БВПД від працівника ДНЗ щодо дотримання порядку нарахування педагогічного стажу.

Довідково: відділ «Сторожинецьке бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання БВПД знаходиться за адресою: Чернівецька область, м. Сторожинець, вул. Чернівецька, 6а, тел. (03735) 2-28-99. Для спілкування через систему інтернет – спілкування «Скайп» набрати: “Сторожинецьке бюро правової допомоги” або storozhynetske@legalaid.cv.ua