назад

Місцеві центри з надання БВПД провели «Дні відкритих дверей» для студентів-правників

03.10.2016 - DVD berdichiv (2)З метою привернення уваги та поширення поінформованості про роботу центрів з надання БВПД, а також для стимулювання молоді до активної поведінки при захисті своїх прав та свобод Бердичівський та Житомирський місцеві центри з надання БВПД провели «День відкритих дверей». До Бердичівського місцевого центру завітали студенти Державного вищого навчального закладу Бердичівського коледжу економіки, промисловості та права, а гостями Житомирського місцевого центру стали студенти 3-го курсу Житомирської філії Університету сучасних знань.

День відкритих дверей у Бердичівському місцевому центрі розпочався з презентації послуг місцевого центру, що надаються особам з інвалідністю, ветеранам війни, малозабезпеченим, дітям сиротам та іншим громадян відповідно до статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Студенти дізналися про стан безоплатної правової допомоги в регіоні, перспективи розвитку, почули про потребу в молодих юристах, що залучаються центром до співпраці на перспективу та параюристах, можливості професійного зростання та самовдосконалення в процесі навчання, подальшого працевлаштування.

Інтегратор місцевого центру Ольга Сікорська розповідала про можливість проходження навчальної практику у місцевому центрі та залучення професійних юристів до співпраці на умовах «pro bono». Під час презентації студенти поставили спеціалістам місцевого центру чимало запитань, на які отримали кваліфіковані відповіді.

Студенти Житомирської філії Університету сучасних знань неодноразово проходили практику на базі Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час зустрічі фахівці центру розповіли присутнім про функціонування системи безоплатної правової допомоги, безпосередньо про роботу місцевого центру та бюро правової допоги.

03.10.2016 - DVD zhytomyr (1) 03.10.2016 - DVD zhytomyr (2)