назад

Мобільна точка доступу у Фастівському районі

    12.06.2018, на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області, проведено роботу мобільної точки доступу у Паляниченській та Томашівській сільських радах Фастівського району Київської області.

     До мобільної точки доступу звернулось 6 осіб із питань: соціального забезпечення, спадкового, земельного, сімейного, житлового права. 

         Під час прийому громадяни були поінформовані про проект «Я МАЮ ПРАВО».            

    Роботу мобільної точки забезпечено заступником начальника Фастівського бюро правової допомоги Павленко С.А., спільно з в.о. начальника Фастівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київській області Блейчик І.А., начальником управління соціального захисту населення Фастівської районної державної адміністрації Пергою В.М., в.о. начальника Фастівського міськрайонного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Коноваленком А. В., начальником Фастівського міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Київській області Шараєвською М.Б. та завідуючою Фастівської районної державної нотаріальної контори ГТУЮ у Київській області Бігіч С.Ю.

     Крім цього, підписано меморандуми про співпрацю між Вишневським місцевим центрам з надання безоплатної вторинної правової допомоги, в особі заступника начальника Фастівського бюро правової допомоги, та головами Пришивальницької  та Томашівської сільських рад.

     Усі бажаючі мали можливість отримати роздаткові матеріали, зокрема буклети та брошури за темами проекту «Я МАЮ ПРАВО».