назад

Мобільна точка доступу у Володарському районі

    08 лютого 2018 року на виконання спільного наказу Головного територіального управління юстиції у Київській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області у Володарському районі Київської області проведено роботу МОБІЛЬНОЇ ТОЧКИ ДОСТУПУ в с. Тарган та с. Пархомівка за участі: начальника Володарського РВ ДВС ГТУЮ у Київській області Валенкевич Н.І., начальника Володарського РВ ДРАЦС ГТУЮ у Київській області Пихнівської Л. М., завідуючої Володарською районною державною нотаріальною конторою Дяченко Л.Є., головним спеціалістом відділу “Володарське бюро правової допомоги” Білоцерківського МЦ з надання БВПД Кулінського В.В.

    До мобільної точки доступу за правовою допомого звернулось 13 осіб з наступних питань: соціального забезпечення (4), сімейного права (3), земельного права (3), спадкового права (1), житлового права (1), адміністративного права (1).

Найпоширеніші питання:

  • порядок отримання субсидій;
  • порядок отримання земельних ділянок.

    Присутні під час прийому громадяни були поінформовані про проект «Я МАЮ ПРАВО» та отримали інформаційні роз’яснення з питань порядку безоплатної передачі земельних ділянок, як зареєструвати право власності на земельну ділянку, порядок укладення та розірвання договорів оренди земельної ділянки. Всі бажаючі мали можливість отримати роздаткові матеріали, зокрема буклети «Я МАЮ ПРАВО».