назад

Мобільні консультативні пункти з питань захисту прав землевласників працювали в Бобровицькому районі

220817 322 серпня 2017 року на базі Новобасанівської сільської ради Бобровицького району та Бобровицької районної державної адміністрації пройшла робота мобільних консультативних пунктів доступу до системи безоплатної вторинної правової допомоги з питань захисту прав землевласників та землекористувачів.

Участь у роботі мобільних консультативних пунктів взяли: директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олегом Трейтяком, заступником начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області В’ячеславом Хардіковим, головним спеціалістом відділу Бобровицьке бюро правової допомоги Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Анною Улезько.

220817 2Проведено прийом громадян та представників підприємств-агровиробників. Питання, що найчастіше звучали в момент діяльності робочої групи, стосувалися захисту прав у сфері орендних відносин та земельного законодавства.

Нагадуємо, що за правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 39, оф. 711.

За отриманням правових консультацій та захистом своїх прав мешканці Бобровицького району можуть звернутись до Бобровицького бюро правової допомоги за адресою: м. Бобровиця, вул. 30 років Перемоги, 13 або зателефонувати (04632) 2-14-41, (04632) 2-13-10 Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

Уважно слідкуйте за графікоммобільних консультативних пунктів доступу до системи безоплатної вторинної правової допомоги з питань захисту прав землевласників та землекористувачів та у разі необхідності, скористайтеся можливістю отримати кваліфіковану допомогу.

Джерело: Сайт РЦ

220817 1