назад

Мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги працювали у Горохівському районі

Fot114 листопада 2017 року в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» та з метою роз’яснення антирейдерського законодавства, робоча група у складі заступника директора Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області Євгенія Блащука, заступника начальника Горохівського бюро правової допомоги Мар’яни Чмихало, а також працівників Головного територіального управління юстиції у Волинській області Володимира Луньо та Марії Місюк працювала у Губинській і Вільхівській сільських радах Горохівського району.

Під час роботи мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги фахівці робочої групи консультували мешканців сільських громад з правових питань. Осіб, які зверталися до юристів, цікавили питання порядку укладення та реєстрації договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, присвоєння кадастрових номерів, порядку отримання земельних ділянок учасниками бойових дій, а також необхідності переукладання договорів оренди земельних часток.

Fot2

Заступник директора Регіонального центру надав присутнім інформацію про правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», метою якого є підвищення рівня правової культури та правової свідомості українців шляхом інформування громадян щодо механізмів захисту їхніх прав у повсякденному житті у правовий спосіб.

Fot

Fot4

Поряд із цим проводилась широка роз’яснювальна робота з метою підвищення правової обізнаності землевласників і землекористувачів щодо способів захисту їх майнових прав та надання у разі їх звернень необхідної правової допомоги.

Fot3

Довідково:
Горохівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Горохів, вул. Шевченка, 25, тел. (03379) 2-17-30, е-mail: horokhivske@legalaid.lt.ua