назад

Мобільний офіс – нова якість надання правових послуг.

35799383 1816284855098774 970814066622726144 nУ мешканців віддалених районів, стареньких бабусь та дідусів, осіб, які потребують додаткової допомоги у пересуванні, матусь, що самостійно виховують маленьких діточок і не можуть їх лишити вдома, з’явилася додаткова можливість отримати кваліфіковану правову допомогу не приїзджаючи до установ системи безоплатної правової допомоги.

Відсьогодні Регіональний центр  став володарем мобільного офісу, який буде передано місцевим центрам для впровадження новітніх технологій в наданні більш якісної доступної та своєчасної правової допомоги.

       Це стало можливим завдяки плідній співпраці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, огранізація яка підтримує Україну за дорученням Федерального уряду Німеччини, в рамках Проекту “Підтримка територіальних громад у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО”.
  DSC 8435     

       33 мобільних офіси отримали 25 міст Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей. Можливість користуватися новітніми технологіями отримали ЦНАПи, УПСЗН трьох областей та центри з надання БВПД Запорізької області.

DSC 8717

       Нове цифрове обладнання допоможе підвищити якість надання правових послуг представникам вразливих верств населення за місцем їх перебування. 
       Мобільний офіс – це кейс з ноутбуком, кольоровим прінтером та сканером, портативним зчитувачем ID-карток, для перевірки особи людини, відеокамери для фіксації процесу обслуговування клієнтів та модему для доступу до мережі Інтернет.
       Завдяки мобільному офісу мешканці віддалених територій, люди похилого віку, люди з інвалідністю та громадяни, які находяться на стаціонарному лікуванні можуть отримати необхідні правові послуги не відвідуючи установи системи БПД.
       Мобільний офіс – це інноваційний підхід до надання послуг, адже завдяки такому цифровому обладнання громадяни, які не мають можливості дістатися центрів з надання БВПД, зможуть своєчасно отримати правові послуги.

DSC 8678