назад
12.10.18

Моделювання судового процесу: кропивницькі студенти-юристи проходять незвичну практику у Регіональному центрі

01З метою залучення студентів навчальних закладів юридичного спрямування до розвитку правничої спільноти системи БПД, фахівці Регіонального центру спільно з викладачами кафедри галузевого права Центральноукраїського педагогічного університету організували для майбутніх юристів незвичну практику. Так, протягом місяця в Регіональному центрі відбудуться засідання ігрового суду, в якому студенти можуть застосувати свої теоретичні знання та вміння на практиці в ролі суддів, прокурорів, адвокатів та свідків.
Предметом розгляду справи у модельованому судовому засіданні, за участю адвокатів системи безоплатної вторинної правової допомоги та студентів, є шахрайство, вчинене злочинною організацією в особливо великих розмірах.
 
02
 
«Проведення таких заходів дає змогу студентам-правникам на практиці закріпити отримані вміння та навички. Дуже важливо, щоб студенти у ході судового засідання, за допомогою адвокатів системи безоплатної вторинної правової допомоги показали як вони вміють приймати рішення, які можуть змінити долю людини», – наголосив Леонід Кропліс, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області.
 
03
 
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.