назад

Молодіжний клуб журналістики завітав до Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

zol03333Для реалізації раніше досягнутих домовленостей про співпрацю, а саме, щодо запровадження постійної юридичної рубрики з роз’яснення актуальних правових питань, які цікавлять мешканців міста Золотоноша, днями до Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги завітали представники Молодіжного клубу журналістики разом з волонтером Корпусу Миру США Керою Пітерсон.

За круглим столом молоді журналісти мали змогу поспілкуватися з командою центру щодо їхньої безпосередньої роботи, задати запитання, які їх цікавили, підготувати відеорепортаж про місцевий центр.

По завершенню зустрічі  для гостей провели екскурсію установою.

Як ми вже повідомляли, Молодіжний клуб журналістики разом з Золотоніським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, в рамках просвітницького проекту Мін’юсту «Я маю право!», розпочав рубрику “Запитай у адвоката”. Юристи місцевого центру та адвокати системи безоплатної правової допомоги надаватимуть жителям Золотоніщини правові консультації на сайті Молодіжного клубу журналістики.