назад

Завершився шаховий турнір у системі безоплатної правової допомоги

Завершення турнір 216 лютого 2018 року на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області завершився шаховий турнір. Нагадаємо, участь у ньому мали змогу взяти всі охочі працівники системи безоплатної правової допомоги та адвокати, які співпрацюють з центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області. Кому вдалося вибороти першість – вже відомо.

Турнір відбувся у 2 тури. Учасники були поділені на чотири групи по чотири учасника, які сформовані шляхом випадкового вибору. Набрати найбільше балів і завдяки цьому потрапити до фіналу вдалося директору Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергію Мінтенку та адвокатам Віктору Явіцу, Мураду Усманову, Володимиру Колеснику.

«Ідея – супер. Проведення шахового турніру переносить наші відносити у інший формат, – розповів директор Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Мінтенко. – Шахами я ніколи професійно не займався. Це домашня традиція, мій батько грав колись, а я навчив дружину і дітей грати у шахи. Дякую організаторам, що дали можливість спробувати свої сили на цих змаганнях»,

Завершення турнір 1Загалом у шаховому турнірі, який відбувся на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області, взяли участь 16 учасників. Призові місця вдалося вибороти найкращим гравцям, а саме адвокату, який співпрацює з системою безоплатної правової допомоги, Мураду Усманову та директору Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергію Мінтенку. Першість у шаховому турнірі здобув адвокат Віктор Явіц, який з самого початку був націлений на перемогу.

«Я вважаю, що такі турніри варто проводити, бо окрім роботи потрібне якесь дозвілля. Шаховий турнір, організований фахівцями Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області, проведений на високому рівні. Мені та моїм колегам сподобалось. Щодо перемоги, то, звичайно, хотілось здобути, якщо не перше місце, то принаймні, потрапити у фінал. Все вдалося», – розповів адвокат, який співпрацює з системою безоплатної правової допомоги, Віктор Явіц.

Переможці шахового турніру отримали почесні грамоти, а всім без винятку учасникам вручили подяки. Офіційне нагородження відбулось 2 березня у Чернівецькій облдержадміністрації. Шаховий турнір завершився на черзі турнір з тенісу, тож якщо все вдасться, то наступного разу всі охочі працівники системи безоплатної правової допомоги та адвокати, які співпрацюють з центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області, змагатимуться за першість у цьому виді спорту.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області можна за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Василя Аксенина, 5. Телефон: (0 372) 55 31 38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).