назад

Моніторинг роботи бюро правової допомоги Снятинського та Богородчанського районів

1Днями начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Оксана Осудар провела моніторинг роботи Снятинського бюро правової допомоги та Богородчанського бюро правової допомоги.

Під час відвідин районних бюро Оксана Осудар провела спостереження стосовно відповідності якості, повноти та своєчасності надання працівниками бюро безоплатної первинної правової допомоги.

   СНЯТИНбпд  снятинБВПД3

Фахівець Регіонального центру поспілкувалася із відвідувачами на предмет забезпечення права на безоплатну правову допомогу, зокрема, якісне консультування, своєчасність підготовки процесуальних документів.

Громадян, які зверталися за правовою допомогою до бюро, цікавили питання перерахунку пенсій, оформлення права власності на земельну ділянку, соціальних пільг для учасників АТО. Працівники бюро роз’яснили відвідувачам порядок обчислення розміру пенсій, які види заробітку враховуються при призначенні пенсій, які категорії громадян мають право на пенсію у зв’язку із досягненням віку. Також було роз’яснено порядок звернення та процедуру підготовки технічної документації для оформлення права власності на землю. Відвідувача, учасника АТО, фахівці бюро правової допомоги проконсультували з питань компенсації вартості самостійного санаторно-курортного лікування та пільг при реалізації права на працю.

СнятинБВПД2

У ході моніторингу клієнтами системи не було заявлено жодних зауважень до роботи працівників бюро.