назад

Моніторинг роботи Лугинського, Олевського та Ємільчинського бюро правової допомоги

13.07.2017 - monitoring 411 липня моніторингова група у складі представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової – начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Врублевський, начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко та начальник відділу забезпечення якості надання правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Тимур Кашапов здійснили виїзний моніторинг роботи Лугинського, Олевського та Ємільчинського бюро правової допомоги, та провели ряд зустрічей для налагодження співпраці та інформаційно-просвітницькі заходи.

Під час візиту до бюро правової допомоги моніторингова група провела спостереження щодо якості, повноти та своєчасності надання фахівцями бюро правової допомоги консультацій та підготовки процесуальних документів.

Також учасники моніторингової групи наголосили на важливості правопросвітницької роботи з громадою селища щодо функціонування системи БПД та рівня задоволеності послугами громадян.

13.07.2017 - monitoring 1

З-поміж іншого, обговорили виконання заходів, спрямованих на забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги. Так, за І півріччя 2017 року, фахівці бюро правової допомоги постійно проводили правопросвітницькі заходи, з-поміж яких – участь у сесіях селищних рад, робочих зустрічах, семінарах. Проводилися семінари для учасників АТО, осіб з обмеженими можливостями, лекції-бесіди на правову тематику для учнів середніх загальноосвітніх шкіл, вуличні інформування.

Начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко та начальник Лугинського бюро правової допомоги Ярослав Савчук провели зустріч-бесіду з персоналом районної лікарні та проінформували про діяльність Регіонального центру, місцевих центрів та бюро правової допомоги, зокрема як отримати безоплатну первинну та вторинну правову допомогу.

13.07.2017 - monitoring 3

Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Врублевський провів інформування серед працівників Лугинського відділення поліції Коростенського відділу поліції ГУНП в Житомирській області щодо системи БПД.

Під час візиту до Олевського бюро правової допомоги моніторингова група, начальник бюро Інга Єгорова та її заступник Максим Завірський провели робочу з працівниками Олевського районного сектору з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції та управління праці та соціального захисту населення. Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Врублевський та начальник відділу забезпечення якості надання правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Тимур Кашапов провели робочу зустріч зі слідчими Олевського відділення поліції.

13.07.2017 - monitoring 2

Під час візиту до Ємільчинського бюро моніторингова група провела заняття зі слідчими слідчого відділення Ємільчинського відділення поліції, а також консультували громадян у територіальному центрі для одиноких людей та інвалідів.

Довідково:
Ємільчинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Ємільчине, вул. Соборна, 18, тел.:(04149) 4-34-79
Олевське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Олевськ, Володимирівська, 5, тел.:(04135) 2-40-37
Лугинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Лугини, вул. Горького, 8Г/42, тел.:(04161) 9-14-20