назад

Моніторинговий візит до Великоолександрівського бюро правової допомоги

117 серпня начальник відділу моніторингу місцевих центрів Світлана Ребриста разом з фахівцем Бериславського місцевого центру Вікторією Добрянською в рамках планового моніторингового візиту відвідали Великоолександрівське бюро правової допомоги.

Мета візиту – моніторинг діяльності та надання методично-консультативної допомоги в організації роботи щодо підвищення якості надання правової допомоги.

Фахівці Регіонального та місцевого центрів провели вуличне опитування мешканців смт Великоолександрівка щодо їх інформованості про діяльність бюро правової допомоги.

Варто сказати, що моніторингове спостереження здійснювалось з питань якості роботи з клієнтом в частині доступу до безоплатної правової допомоги, проведення правопросвітницької роботи та надання доступу до електронних сервісів Мін’юсту.

Також було проведено спостереження за консультуванням клієнтів з питань спадкового права та купівлі-продажу нерухомого майна, які надавали Ольга  Соколенко та Валерія Чубукова.

2 3
4

Взагалі за шість місяців поточного року до Великоолександрівського бюро звернулось 599 клієнтів, із них 396 – нових звернень, 203 – повторні. Вторинну правову допомогу було надано 24 клієнтам, а 567 клієнтів отримали первинну правову допомогу.

Начальник відділу моніторингу провела з працівниками бюро робочу нараду, під час якої дала кілька рекомендацій щодо покращення правопросвітницької роботи.

5

По завершенні Світлана Ребриста разом з Вікторією Добрянською та Ольгою Соколенко поспілкувались з головою Великоолександрівської селищної ради Наталією Корнієнко.

До речі, Наталія Володимирівна подякувала за спільну роботу та ту допомогу, яку надає бюро в межах своєї компетенції мешканцям В.Олександрівки у вирішенні правових проблем та захисту їхніх прав. 

 


Нагадуємо, Великоолександрівське бюро правової допомоги є структурним підрозділом Бериславського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Контактна інформація:

Бериславський місцевий центр з надання БВПД
(05546) 7-66-66; +38 (068)-814-38-61; +38 (050)-219-78-18
Адреса: 74300, Херсонська обл., м. Берислав, вул. Воскресенська (Рози Люксембург), 6а (вхід з вул. Леніна)

Великоолександрівське бюро правової допомоги
(05532) 2-10-27; +38 (068) 364-30-70
Адреса: 74100, Херсонська область, смт. Великоолександрівка, вул. Свободи (Леніна), 138

Єдиний телефонний номер системи БПД:

0-800-213-103
(Дзвінки на вказану телефонну лінію із стаціонарних та мобільних телефонів в межах країни є безкоштовними)