назад

У Дніпрі бюро правової допомоги розміщені у ЦНАПах: клієнтів побільшало

Щоб бути ближче до клієнтів,  у Дніпрі бюро облаштували у ЦНАПах. За понад місяць роботи кількість клієнтів зросла. ЦНАПи, де розташовані бюро правової допомоги, розміщені у великих ТРЦ на правому та лівому берегах Дніпра за адресами: вулиця Марії Кюрі, 5 та проспект Слобожанський, 31 Д.

Збільшення кількості клієнтів, на думку в.о. директора Дніпровського місцевого центру з надання правової допомоги Анастасії Юхименко, обумовлене зручним розташуванням та можливістю відвідувачів отримати декілька послуг в одному місці, до яких додалася й правова допомога.

Крім того, фахівці системи мають змогу одразу скерувати своїх клієнтів до необхідних органів влади, чиї представники знаходяться поряд. Таким чином, значно скорочується час на розвʼязання проблем.

Співробітники ж бюро працюють у комфортних сучасних умовах, наданих міською владою.

«Підбиваючи підсумки понад місяця роботи двох бюро правової допомоги Дніпровського місцевого центру з надання БВПД у приміщеннях ЦНАПів, слід відзначити збільшення кількості клієнтів, зокрема, тільки у тому бюро, що розташоване на лівому березі Дніпра, майже вдвічі», — наголошує в.о. директора Регіонального центру з надання БВПД у Дніпропетровській області Сергій Соколов.