назад

На Фестивалі сімейної активності розповідали про можливості системи безоплатної правової допомоги

Фестиваль сімейної активності “Моя маленька незалежність” відбувся 24 серпня в міському парку культури та відпочинку «Перемога». Захід організований Благодійним фонд «Карітас Полтава». Це загальноміська подія до Дня незалежності, яка покликана поширювати доброчинність в місті, яка має на меті дати можливість кожному члену родини отримати позитивні емоції від спільної діяльності і водночас робити добрі справи.

Учасниками цього загальноміського дійства стали і фахівці системи безоплатної правової допомоги.

Відвідавши локацію системи БПД полтавці мали змогу дізнатися як захисти свої права, отримати юридичну консультацію та які ще можливості надає для пересічних полтавців система БПД. Також охочі могли отримати методичні матеріали про систему безоплатної правової допомоги,а найменші жителі міста отримали розмальовки з казковими героями та значки на згадку про захід.

На фестивалі також діяли благодійний ярмарок, виставка-продаж виробів, зроблених руками молоді з інвалідністю «Центру для дітей та сімей».

На фестивалі сімейної активності працювали декілька зон. «My creativity», де можна було зробити патріотичне селфі та боді-арт. Локація «My taste» передбачала участь полтавців у міні фестивалі пончиків, пряників, польової кухні; конкурс зі швидкісного поїдання українських національних смаколиків.

Під час відвідування локації «My activity» маленькі полтавці взяли участь у перегонах на дитячих біговелах та велосипедах.

Справжнім яскравим дійством виявилася дефіляда з домашніми улюбленцями у патріотичному одязі, де хвостаті улюбленці були одягнуті у вишиванки.

Відвідавши «My beauty» відвідувачі могли переглянути демонстрацію одягу українських виробників від вихованців БФ Благодійний фонд «Карітас Полтава» та могли долучитися до параду стильних родин. «My mind» передбачала ігри з фінансової грамотності, настільні сімейні ігри та швидкісне складання патріотичних пазлів.

Відвідавши наступну зону «My comfort» відвідувачі Фестивалю опинялися на «Бабусиній галявині» з локаціями з рукоділля, шахматів, танців. Також могли насолодитися читанням авторами власних творів для дітей, ілюстрування та майстер-класами.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області працює за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40.

Полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40. (0532) 56-02-88.

Кременчуцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Кременчук, вул. Небесної Сотні, 54, тел. (05366) 3-00-38.

Лубенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська, 17, тел. (05361) 77-479.

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.