назад

Право з тобою: виїзний прийом у селі Левків

Правова допомога поруч. Для фахівців системи безоплатної правової допомоги це не лише слова, а один із важливих принципів у роботі. Сьогодні, 29 серпня, під час роботи мобільної точки доступу до БПД, могли отримати юридичні консультації мешканці села Левків.

Безоплатні правові консультації надавали: директор Регіонального центру з надання БВПД у Житомирській області Олександр Гербеда, перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Ірина Волошина та директор Житомирського місцевого центру з надання БВПД Олександр Коваль.
Як оскаржити наказ про звільнення з роботи? Який порядок перерахунку пенсій за віком? Чи можливо продовжити роботу у разі припинення строкового трудового договору?
– Виїзні прийоми громадян вже давно довели свою ефективність, – впевнений Олександр Гербеда. – Люди мають змогу отримати індивідуальні консультації не витрачаючи час та гроші на дорогу. Завдяки підвищенню їх правової обізнаності ми демонструємо, що багато життєвих проблем можна вирішити у правовий спосіб.

Окрім індивідуальних консультацій, усім присутнім роз`яснили порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги. Також усі охочі отримали буклети розроблені спеціалістами системи БПД та Міністерства юстиції України.