назад

На Херсонщині відбувся другий етап конкурсу з відбору адвокатів

1а10 січня 2018 року в приміщенні Регіонального центру  з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області пройшов завершальний етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Про склад конкурсної комісії можна дізнатися за посиланням: http://kherson.legalaid.gov.ua/ua/holovna/1772-konkursna-komisiia-pidvela-pidsumky-ii-turu-konkursu-z-vidboru-advokativ-systemy-bpd

216 адвокатів, які пройшли дистанційний курс «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги» та склали тестові завдання, були запрошені на індивідуальну співбесіду.

Другий етап конкурсу відбувся у форматі індивідуальних співбесід з адвокатами. Їх оцінювали за такими критеріями: мотивації до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельність, емоційна врівноваженість, вміння представляти приклади надання правової допомоги.3

Адвокати, які успішно пройшли всі етапи конкурсного відбору, залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги у Херсонській області.

Результати конкурсу будуть оприлюднені до 01.02.2018 року на офіційних веб-сайтах Мін’юсту, Координаційного центру, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та ГТУЮ у Херсонській області.

4

5 6 8
7

 


Переглянути Порядок і умови проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги,затверджений постановою КМУ від 28 грудня 2011 р. № 1362 (у редакції постанови КМУ від 9 серпня 2017 р. № 575).

Переглянути Порядок і умови укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі, затверджені постановою КМУ від 11.01.2012 № 8.

Переглянути наказ Мін’юсту від 13.11.2017 № 4300/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги».

Переглянути Порядок оцінювання адвокатів за результатами конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджений наказом Мін’юсту від 13.11.2017 № 3552/5.