назад

На Хмельниччині реалізовують проект, що має на меті інтеграцію первинної та вторинної правової допомоги

13383717 1162327857158296 76161759 o     У рамках проекту “Інтеграція первинної та вторинної безоплатної правової допомоги в громадах м. Кам’янця-Подільського, Дунаєвецького, Кам’янець-Подільського, Новоушицького та Чемеровецького районів” у четвер, 9 червня, в смт Нова Ушиця Кам’янець-Подільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Асоціація юристів м. Кам’янця-Подільського провели спільний виїзний прийом. До роботи виїзної приймальні залучили адвоката Олександра Солов’я, який співпрацює з місцевим центром.

     До приймальні звернулося п’ятеро клієнтів, яким було надано безоплатну первинну правову допомогу — юридичні консультації, роз’яснення, допомогу в складанні документів. Від одного клієнта фахівці прийняли звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги як потерпілому в межах кримінального провадження.

     Довідково: Проект Інтеграція первинної та вторинної безоплатної правової допомоги в громадах м. Кам’янця-Подільського, Дунаєвецького, Кам’янець-Подільського, Новоушицького та Чемеровецького районів” підтримує українсько-канадський проект “Доступна та якісна правова допомога в Україні” та програмна ініціатива “Права людини і правосуддя” Міжнародного фонду “Відродження”. Метою проекту є взаємозближення й утворення взаємозв’язків між надавачами первинної і вторинної безоплатної правової допомоги на рівні територіальної громади м. Кам’янця-Подільського та малих територіальних громад Дунаєвецького, Кам’янець-Подільського, Новоушицького та Чемеровецького районів шляхом налагодження та розгортання співпраці між місцевим центром з надання БВПД, НУО та органами місцевого самоврядування.

{gallery}img/novyny/2016/06_Cherven/10_02{/gallery}