назад

Старокостянтинівщина: фахівець місцевого центру з надання БВПД консультувала мешканців Радковець

hUQa YuztvY     9 червня в.о. начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Ірина Вовнянко провела виїзний прийом громадян в приміщенні Радковецької сільської ради. За консультацією до фахівця звернулося троє громадян. Вони потребували роз’яснень з питань, що стосувалися спадкового права, встановлення факту, що має юридичне значення, розірвання договору оренди землі.

     Після консультування Ірина Вовнянко зустрілася з педагогічним колективом Радковецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Вона розповіла освітянам про завдання і функції, які виконує Старокостянтинівський місцевий центр з надання БВПД, перелічила категорії громадян, які згідно із законодавством мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, та документи, що їх необхідно подати для підтвердження свого права на таку допомогу.

     У місцевому ФАПі, куди також навідалася представниця центру, говорили про необхідність поширення інформації про можливість отримати безоплатну правову допомогу серед мешканців села, насамперед тих, яким адвоката за бюджетні кошти гарантує держава.

     Усі контактні дані місцевого центру вказано у інформаційних матеріалах, які роздала Ірина Вовнянко наприкінці зустрічей, тому розшукати установу буде нескладно.

{gallery}img/novyny/2016/06_Cherven/10_01{/gallery}