назад

На Коломийщині проведено круглий стіл щодо проблем працевлаштування

17 лютого 2018 року в Коломийській міськрайонній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості за участю начальника відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Коломийського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вікторії Смерек відбувся круглий стіл з особами, які знаходяться на обліку як безробітні на тему «Жінка на ринку праці».

 

У заході взяли участь партнери по співпраці з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування – фахівці Коломийського міськрайонного відділу з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України, єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї, центру зайнятості.

 

2

Учасників заходу навчали як правильно і швидко працевлаштуватися, які основні помилки виникають при виборі праці, як опанувати нову професію та відкрити власну справу.

Начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Коломийського міського центру з надання БВПД Вікторія Смерек розповіла присутнім про види правових послуг, які можна отримати в Центрі, ознайомила їх з метою та завданнями системи безоплатної вторинної правової допомоги, механізмом доступу та категоріями осіб, які згідно з законодавством надається безоплатна правова допомога.

3

На завершення зустрічі фахівець Коломийського міського центру ознайомила слухачів із всеукраїнським проектом «Я МАЮ ПРАВО» та змістом інформаційних буклетів про безоплатну правову допомогу, які було роздано учасникам зустрічі.

 


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)