назад

На території Дружбівської об’єднаної територіальної громади Ямпільського району провели виїзний прийом

ShM 2017 05 10 VUIZNUI PRIJOM  DOROSHIVKA 2У рамках роботи мобільного консультаційного пункту Ямпільського бюро правової допомоги, 10 травня відбувся виїзний прийом громадян в  с. Дорошівка, яке входить до складу Дружбівської об’єднаної територіальної громади. Правові консультації жителям громад надавав начальник Ямпільського бюро правової допомоги Володимир Лящевський.

У ході робочого візиту за безоплатною правовою допомогою до фахівця бюро правової допомоги звернулось двоє мешканців населеного пункту. Мешканців сільської місцевості цікавили такі питання, як виконання рішення суду про стягнення аліментів та порядок отримання та нарахування житлових субсидій. Жителям села були надані вичерпні консультації.
«Уже стали традиційними виїзні прийоми громадян, які проводить «Ямпільське бюро правової допомоги» Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Вони дають змогу таким чином не тільки наблизитись до людей, почути проблему кожного, краще ознайомитись з наболілим і таким чином надати вчасну та вичерпну правову допомогу кожному громадянину хто звертається на прийом», – зазначив Володимир
  Лящевський.

ShM 2017 05 10 VUIZNUI PRIJOM  DOROSHIVKA  1

Також цього ж  дня була проведена робоча зустріч – нарада з  старостою  села Дорошівка  Сергієм Власовим. В ході зустрічі  були обговорені проблемні питання правового і соціального захисту громадян та відбулись домовленості про подальшу співпрацю.

 

Нагадаємо: Ямпільське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Ямпіль,бульвар Ювілейний, 1,  т. (05456) 2-20-50.