назад

На варті законних прав та інтересів соціально-незахищених верств населення Любешівського району

Любешів14 вересня 2016 року, в приміщенні Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любешівської РДА Волинської області відбулася зустріч заступника начальника відділу Любешівське бюро правової допомоги Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Зоряни Жилко та директора центру Миколи Олексійовича Демиха.

В ході зустрічі було надано роз’яснення стосовно надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. Зокрема, Зоряна Жилко розповіла хто має право на безоплатну правову допомогу, які правові послуги включає безоплатна правова первинна та вторинна допомога, хто є суб’єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу, який порядок звернення за наданням безоплатної вторинної правової допомоги.

Любешів

За результатом зустрічі між заступником начальника відділу Любешівське бюро правової допомоги Зоряною Жилко та директором Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любешівської РДА Волинської області було підписано меморандум про взаємодію та співпрацю.