назад

Начальник Краснопільського бюро правової допомоги здійснив виїзд до селища Мезенівка

SUM  2017 8 16  adres pravdop216 серпня у зв’язку з тим, що не всі громадяни мають можливість особисто звернутися за правовою допомогою до центру або бюро з надання правової допомоги, начальником Краснопільського бюро правової допомоги Сергієм Куцеренко вирішено здійснити виїзд та надати адресну правову допомогу жительці села Мезенівка Краснопільського району.

Головний спеціаліст Краснопільського бюро правової допомоги Володимир Пилипець особисто завітав до неї додому для з’ясування та вивчення проблемних питань, надання відповідних роз’яснень та консультацій. Після консультації, громадянці надано контактні дані Центрів, бюро правової допомоги та інформовано про можливість отримання допомоги, не виходячи з будинку, а саме, зателефонувавши до контактного центру, який проводить правові консультації з різних галузей права за номером 0(800) 213-103 з 7:00 до 22:00 години.

Краснопільське бюро правової допомоги Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: 42400 Сумська обл. смт. Краснопілля, вул. Перемоги, 2.

Тел. (05459) 7 11 24.