назад

Налагодження дієвої співпраці з судовими та правоохоронними органами Дубенщини

gol

Сьогодні, 24 лютого, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Василь Овдіюк та заступник директора Сергій Іллюк з метою налагодження ефективної взаємодії зустрілися з керівниками судових та правоохоронних органів Дубенського району.

Під час зустрічей обговорювалися питання забезпечення конституційних прав громадян Дубенщини.

Так, для працівників Дубенської місцевої прокуратури на чолі з керівником Василем Мартинюком директор та заступник директор Регіонального центру провели практичний семінар з питань забезпечення права громадян на захист та представництва їх інтересів у судах.

1

Зокрема, увагу акцентували на розширенні кола суб’єктів, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу (відповідно до внесених змін до Закону України «Про безоплатну правову допомогу»), та збільшенні повноважень місцевих центрів та бюро правової допомоги щодо представництва інтересів громадян у судах силами фахівців системи БВПД.

3

Окрім того, обговорювалися питання взаємодії з адвокатами під час здійснення ними функцій захисту у кримінальних провадженнях та підвищення якості надання юридичних послуг.

2

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).