назад
03.05.18

Налагодження партнерських відносин з ГО «Фонд «Намисто»

31042822 1683144521776654 24922560 n (1) (1)25 квітня 2018 року директор Третього київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юрій Рудих провів зустріч з засновницею ГО «Фонд «Намисто» Катериною Шестак.

Слід зазначити, що ГО «Фонд «Намисто» надає допомогу вразливим та соціально незахищеним верствам населення – багатодітним, малозабезпеченим родинам та іншим. Пріоритетним завданням організації є подолання корупції та насильства у закладах освіти.

Під час зустрічі її учасники обговорили засади та напрямки майбутнього співробітництва між Третім київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та ГО «Фонд «Намисто», а саме – проведення тренінгів з правничих питань для членів громадської організації та спільних заходів, спрямованих на підвищення правової культури населення.

Особливу увагу приділили питанням, пов’язаним з реалізацією загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» та домовились про участь представників громадської організації у заходах, які організовують центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги в рамках проекту.

Зустріч відбулася за сприяння заступника начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту, начальника відділу сімейної та молодіжної політики Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації Сергія Мегетя.

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.kiev.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).