назад

Не знаєш, хто допоможе вирішити правові питання – звернись до мобільних точок доступу системи БПД

DSCN0242Мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги, які працюють на території Запорізької та Донецької областей, відвідують найвіддаленіші куточки областей. Інформація щодо їх діяльність постійно оновлюється та висвітлюватись на офіційному веб-сайті Регіонального центру: http://zaporizhya.legalaid.gov.ua/ua/ та офіційній сторінці РЦ у  Facebook: https://www.facebook.com/donetsk.zaporizhzhya.legalaid.zp.ua/.

       27 вересня 2017 року, згідно графіку затвердженого Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях та Головним територіальним управлінням юстиції у Запорізькій області, на базі Михайлівської селищної ради було організовано та проведено консультативний прийом. Спільне консультування селян району здійснили керівники Мелітопольського місцевого центру  з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області та Михайлівського бюро правової допомоги. Найпоширенішими були питання, що відносяться до сімейного, цивільного, земельного та адміністративного права.

      DSC01219 28 вересня мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги запрацювала у Новоолександрівській сільській раді, що на Донеччині. Консультативний прийоми, в рамках правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я маю право!», провели представники Краматорського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Головного територіального управління юстиції у Донецькій області. Найактуальніші питання, які цікавили мешканців Новоолександрівки стосувалися житлового, сімейного, земельного та спадкового права.

За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтесь до установ системи безоплатної правової допомоги:

  • Краматорський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

м. Краматорськ, м. Краматорськ, вул. Академічна, буд.20, (099) 266-91-62

  • Мелітопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги     

м. Мелітополь, вул. Вакуленчука, 99,  (0619) 44-88-10, (0619) 42-18-08

  • Михайлівське бюро правової допомоги

смт Михайлівка, вул. Святопокровська, 4-а, тел.: (06132) 2-07-33