назад

Відбулося чергове засідання керівної ради директорів системи БПД Херсонщини

128 вересня 2017 року в конференц-залі Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області пройшла керівна рада директорів, на якій обговорили результати моніторингових спостережень діяльності місцевих центрів, проекти програм надання безоплатної правової допомоги та підвели підсумки роботи у ІІІ кварталі поточного року.

Участь у засіданні взяли директор та керівники структурних підрозділів Регіонального центру, а також директори місцевих центрів. Засідання пройшло під головуванням директора Регіонального центру Марини Єлисєєвої.

2

Начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Світлана Ребриста ознайомила присутніх з результатами моніторингових візитів Бериславського, Голопристанського, Каховського місцевих центрів, їхніх структурних підрозділів та Білозерського і Олешківського бюро правової допомоги. Також вона звернула увагу колег на необхідності підвищення рівня комунікації між бюро правової допомоги, постійної медіаприсутності, оновлення паспортів районів і карт правових потреб, раціонального і рівномірного використання людського ресурсу та професійного потенціалу працівників.

Окремо було винесено питання щодо аналізу прийнятих та реалізованих місцевих програм надання безоплатної правової допомоги на 2016-2017 роки, а також проектів таких програм на 2017-2018 роки. Члени керівної ради узгодили, що у листопаді поточного року має відбутись презентація проектів, у якій візьмуть участь представники органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, партери, засоби масової інформації та активні громадяни.

3

Під час засідання керівної ради підведено підсумки роботи місцевих центрів у ІІІ кварталі поточного року. Зокрема  відзначено, що після моніторингових візитів робота бюро правової допомоги активізувалась, що безумовно є позитивним кроком.

По завершені присутнім запропоновано надати необхідні пропозиції з метою ефективного функціонування системи БВПД на території Херсонської області.