назад

Новації пенсійного законодавства в умовах воєнного стану – тема чергового вебінару у Полтаві

13 квітня  2023 року об 11.00.  відбудеться вебінар на тему:  «Новації пенсійного законодавства в умовах воєнного стану» у рамках правопросвітницької акції  «Право знати». Ініціатива  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  реалізується з 2020 року та має на меті поінформувати громадян про найбільш актуальні питання сьогодення, навчити вирішувати  свої повсякденні питання у правовий спосіб.

Питання, які будуть висвітлені під час заходу:

  • новації пенсійного законодавства в умовах воєнного стану;
  • особливості співпраці органів місцевого самоврядування та органів Пенсійного Фонду з питань призначень субсидій та пільг;
  • особливості пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг в умовах воєнного стану.

Спікери заходу: Ірина Товстоножко, начальниця Управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг  Головного управління Пенсійного фонду України у Полтавській області   та Дмитро Табурець, заступник начальника  Управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг  – начальник відділу контролю за правильністю нарахування житлових субсидій та пільг Головного управління Пенсійного фонду України у Полтавській області.

Для того, щоб поставити питання спікеру та взяти участь у вебінарі  необхідно зареєструватися до 18:00 12 квітня   за наступним посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScr7ONpANPhX88gxN15hO81ZoQAwADQcwD9PD4Cb-LvjSFOEA/viewform?usp=sf_link

До участі в акції запрошуються всі бажаючі.

Запрошуємо на  правопросвітницькі вебінари буде цікаво, корисно та пізнавально!

До зустрічі на вебінарі!