назад

Skype 2Ще на початку минуло року фахівці Бердянського місцевого центру з надання БВПД поставили собі за мету зробити надання безоплатної правової допомоги більш доступним та якіснішим, особливо в найвіддаленіших від місцевого центру районах.

       Саме тому, вже другий рік поспіль, по всій території, що обслуговує Бердянський місцевий центр, в рамках програми «Бібліоміст», відкриваються нові дистанційні пункти доступу до безоплатної правової допомоги. Зазначений сервіс дає можливість отримати юридичну консультацію або відповідь на проблемне питання правового характеру за допомогою Skype-зв’язку. 
Skype 3

       Лише в цьому році було відкрито три нові дистанційних пункти доступу в приміщеннях районних бібліотек смт. Розівки, смт. Андріївки та в Комиш-Зорянській об’єднаній територіальній громаді, де було встановлено ноутбуки та налагоджено Skype-зв`язок. Зазначимо, що все це стало можливим завдяки плідній співпраці установ системи БПД з німецьким товариством міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ), які надали необхідне комп’ютерне та технічне обладнання.Skype 4

     Звертаємо увагу, що наразі в центральних бібліотеках Бердянського, Гуляйпільського, Більмацького, Приморського, Пологівського, Розівського та Чернігівського районів налагоджена та реалізується зазначена програма, завдяки чому, вже десятки громадян скористались своїм правом отримати висококваліфіковану правову допомогу, юридичні консультації та роз’яснення законодавства.



Нагадуємо, що за отриманням безоплатної правової допомоги можна звернутися до Бердянського місцевого центру з надання БВПД за допомогою:

Skype: berdyansk_center.

За телефонами: (06153) 4-89-42, (06153) 4-89-43, 0950209918, 0960079909

Написати листа на електронну пошту: berdyansk.zaporizhya@legalaid.zp.ua

Або звернутись за адресою:  Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, 8,  1-й поверх (будівля санепідемстанції)

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).