назад

Об’єднання зусиль для забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги

OkM 171213 03У рамках виконання Меморандуму, співпраця між Лебединським бюро правової допомоги як відокремленого підрозділу Охтирського МЦ з надання БВПД та Лебединською міськрайонною філією Сумського обласного центру зайнятості продовжується. Так, 13 грудня керівник бюро Сергій Іванов провів інформаційно-роз’яснювальний семінар «Легальна зайнятість» для тимчасово безробітних громадян спільно з юрисконсультом Анатолієм Кищиком.

Під час заходу обговорювалися питання щодо здійснення реєстрації в центрах зайнятості, категорій громадян, які мають право на отримання допомоги на випадок безробіття, умови призначення, тривалість та розмір виплат з безробіття, а також особливості обчислення страхового стажу.

OkM 171213 01

Під час заходу Сергій Іванов висвітлив питання щодо укладення різних видів трудових договорів, а також про переваги офіційного працевлаштування.

OkM 171213 04

Також центр зайнятості таЛебединське бюро правової допомоги продовжують об’єднувати зусилля з метою забезпечення для громадян доступу до безоплатної правової допомоги, а саме: працюють дистанційні пункти. Тож цього дня за правовими консультаціями зверталися з таких питань: укладення шлюбу особою, яка не досягла шлюбного віку, поновлення строку вступу у спадщину, зняття з реєстрації особу у судовому порядку.

Довідково:

Лебединське бюро правової допомоги: пл. Соборна, 29; тел. (05445) 2-14-12.