назад

Обмін позитивним досвідом розвитку та функціонування системи БПД на регіональному рівні

2017 09 19M715 вересня 2017 року з метою обміну досвідом та посилення міжрегіональної співпраці у системі БПД директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну здійснив робочу поїздку до Львова.

В рамках цього робочого візиту Аркадій Мунтяну побував у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області, відвідав Другий львівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та поспілкувався з працівниками Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

2017 09 19M8Так, Аркадій Мунтяну ознайомився з роботою відділу правової інформації та консультацій зазначених вище місцевих центрів, мав змогу особисто взяти участь у прийомі громадян та ознайомитися з правовими потребами львів’ян, побачити як на практиці львівські фахівці системи БПД застосовують спільні для міжрегіональних систем БПД підходи до організації надання безоплатної вторинної правової допомоги тощо.

Окрему увагу було приділено виконанню представницьких функцій, що забезпечують штатні юристи системи БПД Львівської області. Зокрема, йшлося про розподіл справ між адвокатами та юристами центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, алгоритм дій та участь в окремих категоріях справ, позитивний досвід здійснення представництва інтересів клієнта та інше.

Контактна інформація! Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у чернівецькій області знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. В. Аксенина, 5. Контактний телефон (0 372) 55 31 38.

Єдиний телефонний номер системи БПД — 0 800 213 103
(Дзвінки на зазначену телефонну лінію є безкоштовними та приймаються цілодобово)