назад

Охтирський місцевий центр правової допомоги провів зустріч у бібліотеці

OkM 2017 05 03  1Правова освіта населення постійно в полі зору Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД): тож 3 травня відбулася робоча зустріч з керівництвом централізованої біліотечної системи Охтирського району. Вона проведена у рамках підписаного меморандуму про співпрацю.

 

Під час робочої зустрічі  директор Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД) Тамара Козир та керівник «Охтирської районної централізованої бібліотечної системи» Ольга Ондоленко обговорили досвід правопросвітництва в бібліотеці. Зокрема,   налагоджена постійна співпраця: проведення спільних заходів, надання консультацій мешканцям віддалених районів через дистанційні пункти (організовано роботу у 10-ти пунктах).

OkM 2017 04 28  2

 

Також у рамках тижня права, 28 квітня у Охтирській міській бібліотеці, запрацював новий консультативний пункт. Було проведено прийом громадян та надано консультації з таких питань: оформлення добудови до будинку, повернення банківських вкладів тощо.

OkM 2017 04 28  1

Під час зустрічі обговорено подальше розширення спільної роботи бібліотечної системи та місцевого центру щодо правової освіти населення, спрямованої на підвищення правової обізнаності різних верств населення району.

OkM 2017 04 28  3

 

Довідково: Охтирський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою м. Охтирка, вул. Перемоги,13 тел. 4-22-23.

 

Телефон безкоштовної гарячої лінії0 800 213 103(цілодобово).