назад

Олена Демченко взяла участь у засіданні Координаційної ради з надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей у Сумській області

IMG 469026 липня у Сумській обласній державній адміністрації відбулося засідання Координаційної ради з надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей у Сумській області. Участь у ньому взяла й директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена Демченко, як член Координаційної ради.

На порядку денному були три питання: про повторне звернення ГО «Об’єднання учасників АТО «ГРАНІТ» до голови Сумської обласної державної адміністрації щодо неправомірності виділення земельних ділянок на території Стецьківської сільської ради громадянину Чванкіну Р. В.; про виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції та членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції на території Київського Кургану; про внесення уточнень в землевпорядну документацію щодо розміщення земельних ділянок, які уже виділені сім’ям загиблих учасників антитерористичної операції в районі проспекта Козацький під будівництво.

IMG 4673

Для обговорення виносилося й питання виділення коштів для купівлі слухового апарату для сина учасника АТО. Присутні одноголосно проголосували за прийняття пропозиції.

Також до залу засідань завітав учасник АТО – претендент на отримання земельної ділянки на території міста Суми. Члени Координаційної ради надали йому рекомендації щодо порядку оформлення документації.