назад

Партнерство заради захисту прав людини

nas 2    У середу, 13 вересня, відбулася робоча зустріч заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Лариси Фучко з головами Ужгородської організації Спілки жінок України Валентиною Митровцій та Закарпатської громадської жіночої організації «ВЕСТА» Інною Сабадош.

    Учасники зустрічі обговорили шляхи співпраці між Регіональним центром та вищевказаними громадськими організаціями з метою покращення захисту прав людини у контексті попередження насильства у сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми. Також сторони домовилися про укладення Меморандумів про співпрацю та проведення спільних правопросвітницьких заходів, семінарів, лекцій тощо.

nas 1
    Під час зустрічі Лариса Фучко також акцентувала на тому, що працівники місцевих центрів та бюро правової допомоги завжди готові надати фахові юридичні консультації усім, хто цього потребує, або, у випадку належності до визначених законодавчо категорій громадян, представництво інтересів у судах, державних органах, органах місцевого самоврядування тощо.