назад
13.09.17

Захист прав дітей – один з пріоритетних напрямів роботи Кропивницького місцевого центру

01З метою співпраці в наданні правової допомоги дітям, підліткам, молоді, 11-12 вересня 2017 року, начальник відділу правопросвітництва  взаємодії з суб’єктами надання БППД Кропивницького місцевого центру з надання БВПД Олена Морозова взяла участь у тренінгу на тему «Моніторинг порушень та захист прав підлітків груп ризику».
Метою заходу було об’єднання зусиль соціальних служб, правоохоронних органів, правозахисних та громадських організацій міста Кропивницького в питаннях захисту прав дітей.
 
02
 
У рамках тренінгу учасники розглянули актуальні питання прав людини та, зокрема, прав дітей і підлітків, моніторингу порушення прав та дій на їх захист; поглибили свої знання щодо законодавчої бази захисту прав дітей, підлітків та молоді.
Окрім того, протягом двох днів, учасники тренінгу мали можливість  обмінятись досвідом та своїми напрацюваннями в напрямку захисту прав дітей. Зокрема, під час тренінгу була приділена значна увага визначенню альтернативних механізмів захисту прав неповнолітніх, взаємодії та співпраці в рамках партнерської мережі тощо.
Захід відбувся за сприянням Міжнародного благодійного фонду «СНІД Фонд Схід-Захід» (AFEW-Ukraine) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів.
 
01
 
02
 
03
 
04
 
05
 
06
 
За отриманням безоплатної правової допомоги можна звернутися до Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:
 м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка (Дворцова), 64/53, тел. (095)87-662-33, (0522) 32-08-24.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.