назад

Перше у новому році засідання Керівної ради

17.01.2017 - KR17 січня у приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області відбулося перше у новому році засідання Керівної ради директорів системи надання БВПД Житомирщини.

Окрім членів Керівної ради на засіданні були присутні заступник директора Регіонального центру Наталія Радушинська, головний бухгалтер Регіонального центру Ольга Березовська та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Олена Герасименко. Засідання пройшло під головуванням директора Регіонального центру Олександра Гербеди.

Для початку Олександ Гербеда зазначив про внесені зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в частині розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

«Метою зазначених законодавчих новел є посилення соціальних гарантій шляхом розширення кола осіб, які мають право на гарантовану державою безоплатну вторинну правову допомогу», – відмітив директор Регіонального центру з надання БВПД у Житомирській області.

Під час засідання Керівної ради присутні проаналізували виконання плану діяльності з надання безоплатної правової допомоги у Житомирській області за 2016 рік. Також обговорили питання діяльності регіональних та місцевих центрів у зв`язку з децентралізацією у 2017 році.

Нагадаємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Житомирській області знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 1, каб. 101. Адреси місцевих центрів та бюро правової допомоги можна переглянути ТУТ.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:0-800-213-103.