назад

trening1 18 листопада 2014 року під час загальної дискусії директор Миколаївського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентин Чистий запропонував заступнику начальника організаційно-методичного відділу слідчого управління МВС України в Миколаївській області Максиму Браточкіну провести зустріч з працівниками міліції відповідальними за перебування затриманих в районних відділах міліції.

 

Ця пропозиція була сприйнята, тому 20 і 21 листопада 2014 року в обласному центрі з НБВПД були проведені зустрічі зі співробітниками органів МВС України, які опікуються затриманими під час їх знаходження в відділках міліції.

На зустрічах були детально обговорені питання дотримання вимог            Кримінального процесуального Кодексу України в частині службових повноважень працівників міліції відповідальних за перебування затриманих в районних відділах міліції та забезпечення прав і свобод громадян України.

Валентин Чистий окремо наголосив на необхідності неухильного дотримання співробітниками міліції вимог законодавства в частині своєчасного інформування Центру з НБВПД  про затримання громадян, що забезпечить їх послугами адвокатів.