назад

Перший полтавський місцевий центр з надання БВПД налагоджує співпрацю з об’єднаними територіальними громадами Полтавського району

Machukhi1

03 квітня 2018 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Першим полтавським місцевим центром з надання БВПД та виконавчим комітетом Мачухівської сільської ради. Керівники вищезазначених установ Світлана Чернова та Валерій Білокінь своїми підписами закріпили домовленості щодо спільної діяльності в сфері підвищення правової свідомості, культури та поінформованості мешканців Мачухівської об’єднаної територіальної громади.

Дана подія стала ще одним кроком до ефективної та злагодженої співпраці органів місцевого самоврядування та системи безоплатної правової допомоги. Сторони домовилися про підготовку та реалізацію спільних заходів і проектів, які полегшать вирішення правових питань для місцевих жителів.

«Метою цієї співпраці є координація зусиль, спрямованих на недопущення порушень прав і свобод людини та забезпечення права громадян на безоплатну правову допомогу. Також діяльність нашого центру спрямована на посилення правової спроможності та правових можливостей територіальних громад. Саме завдяки такій тісній роботі ми зробимо правову допомогу для жителів громад ще ближчою»,- зазначила Світлана Чернова.

«Налагодження взаємодії з фахівцями Першого полтавського місцевого центру з надання БВПД є важливим кроком для плідної співпраці в майбутньому. Нам надзвичайно приємно, що працівники системи безоплатної правової допомоги готові допомогти нам у вирішенні повсякденних правових питань», – додав Валерій Білокінь.Machukhi2

Сторони обговорили питання прийняття програми правової освіти населення та дійшли згоди щодо необхідності її прийняття та реалізації найближчим часом.

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою: м. Полтава, вул. Міщенка, 2, тел.:50-27-22.

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.