назад
23.09.15

Перший полтавський МЦ з надання БВПД налагоджує співпрацю у Новосанжарському районі

22 вересня 2015 року директор Першого полтавського МЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги МЦ Тетяна Ражик здійснили ряд робочих зустрічей у Новосанжарському районі Полтавської області. Зокрема, з метою залучення адвокатів до співпраці в системі БВПД в приміщенні районного управління юстиції було проведено зустріч з адвокатами, за участі виконуючого обов’язки начальника районного управління юстиції Гаврищука О.М.

Адвокатам було роз’яснено механізм діяльності МЦ з надання БВПД, переваги роботи в системі БВПД, а також порядок участі в конкурсі. Для подальшої співпраці директор Першого полтавського МЦ з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас зустрівся з керівництвом Новосанжарської районної та селищної радами. Також налагоджено зв’язок з районним управлінням юстиції, управлінням праці та соціального захисту населення, управлінням Пенсійного фонду, судом Новосанжарського району Полтавської області.

Мешканцям Новосанжарського району було розповсюджено інформаційні листівки щодо важливості безоплатної правової допомоги для громадян, її завдання та можливості, доступ до безоплатної вторинної правової допомоги та реальні життєві приклади її надання.