назад

Підсумки діяльності у 2017 році та затвердження кошторисних призначень стали темою засідання Керівної ради

keri 5   У середу, 17 січня, в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області відбулося засідання Керівної ради за участі директора Регіонального центру Василя Попадинця, . заступника директора РЦ Лариси Фучко, головного бухгалтера Марини Азарко, заступника начальника відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Віра Гут та директори місцевих центрів.

    На порядок денний були винесені питання звіту про виконання плану діяльності з надання БВПД у Закарпатській області регіональним та місцевими центрами за 2017 рік та розгляду й затвердження кошторисних призначень та штатної чисельності працівників Регіонального та місцевих центрів на 2018 рік.

keri 2
    На початку заходу директор Регіонального центру Василь Попадинець звернув увагу присутніх на Наказ Міністерства юстиції Україні 1049 від 20.12.2017 року «Про внесення змін до Постанови КМУ 465» та наголосив, що оплата послуг за годину роботи адвокатів становить 5% розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.  Удосконалено й питання залучення перекладачів та сурдоперекладачів для надання БВПД.

keri 1

    Упродовж засідання Керівної директори Мукачівського, Ужгородського та Хустського місцевих центрів – Костянтин Молнар, Михайло Давиденко, Наталія Дубчак – презентували результати діяльності центрів за 2017 рік. Учасники заходу проаналізували виконання плану за 2017 рік місцевими центрами, внесли свої зауваження та обговорили питання діяльності регіонального та місцевих центрів на 2018 рік.
    Головний бухгалтер Регіонального центру Марина Азарко поінформувала присутніх про кошторисні призначення та штатну чисельність центрів на 2018 рік, після чого відбулося обговорення та затвердження кошторису.