назад

Підвищення правової обізнаності суб’єктів пробації в Одесі

probaciya 2MC 202 липня 2017 року Другим одеським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги розпочато співпрацю з Суворовським районним сектором Одеського міського відділу з питань пробації в рамках меморандуму від 19.06.2017, підписаного між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області та Южним міжрегіональним управлінням пробації.

Так, в перший день співпраці фахівцем Центру Олегом Солодким здійснено консультування чотирьох осіб – суб’єктів пробації, які перебувають на обліку в Хаджибеївському відділенні поліції Суворовського відділу поліції в м. Одесі ГУНП в Одеській області з питань порядку надання безоплатної правової допомоги та суб’єктів права на представництво інтересів осіб в суді.

«Протягом двох років з дня відкриття місцевих центрів була проведена велика інформаційна компанія щодо функціонування системи безоплатної правової допомоги, нажаль ті особи, які сьогодні відвідали відділ пробації дотепер не були знайомі з діяльністю центрів»,- прокоментував фахівець.

Як правило, до скоєння злочину підштовхують складні життєві обставини, які в багатьох випадках можливо вирішати будучи освіченим у правовому полі.

Тому, співпраця Центру з відділом з питань пробації вкрай важлива насамперед задля підвищення правової обізнаності суб’єктів пробації.

——–

Другий одеський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Адреса: вул. Коблевська, 40, м. Одеса, Україна, 65023

Електронна адреса: odesa2.odesa@legalaid.od.ua

Скайп: legalaid_odesa2 

Телефон: (048) 726-14-45, (048) 726-14-44

 

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213103